Folketingskandidater fra Liberal Alliance

Liberal Alliance har eksisteret siden 2008. På trods af partiets relativt unge alder er der dog mange folketingskandidater i Liberal Alliance. Partiet har kandidater i alle storkredsene. Der er altså god mulighed for at stemme liberalt til næste valg, hvis det er det, som du ønsker. 

Mandlige folketingskandidater fra Liberal Alliance

Alex Vanopslagh er Liberal Alliances partileder og derfor naturligvis også en mandlig folketingskandidat for Liberal Alliance. Han er derudover også partiets ordfører. Han stiller op i Østjyllands Storkreds. Hans mærkesager handler om et friere Danmark, hvor der er plads til den individuelle borger. 

Carsten Bach er folketingskandidat hos Liberal Alliance i Vestjyllands Storkreds. Han er faktisk spidskandidaten i den storkreds. Han er tidligere medlem af folketinget. En af hans mærkesager vedrører den danske sikkerhed. Han mener, at Danmark skal kunne beskytte sig selv, og derfor skal forsvaret have flere penge. 

Henrik Dahl er nuværende folketingsmedlem og nuværende spidskandidat i Sydjyllands Storkreds. Grundet sin brede akademiske baggrund går Henrik Dahl meget op i uddannelsesområdet. Hans mærkesager omhandler flere midler til universiteterne, så der kan ske bedre forskning. 

Lars-Christian Brask er en folketingskandidat for Liberal Alliance, som stiller op i Sjællands Storkreds. Han ønsker et Danmark, hvor der er mindre bureaukrati. Derudover går han også op i grøn udvikling og grønt ansvar. 

Kvindelige folketingskandidater fra Liberal Alliance

Der er mange kvindelige folketingskandidater hos Liberal Alliance.

Sólbjørg Jakobsen er en af de kvindelige folketingskandidater for Liberal Alliance. Hun stiller op i Nordjyllands Storkreds. Hun ønsker et friere Danmark, hvor valgene ligger hos den individuelle borger. Det betyder, at staten skal styre langt mindre end den gør nu. 

Katrine Daugaard er spidskandidat i Fyns Storkreds. Hun drømmer om et Danmark, hvor borgerne har mere frihed og mere ansvar. Det indebærer eksempelvis friheden til at vælge mellem offentlige og private tilbud. Der skal derfor også være mere konkurrence i det offentlige. 

Clara Malmqvist er en af de få folketingskandidater i Liberal Alliance, som stiller op i Bornholms Storkreds. Hendes mærkesager omhandler uddannelse og bedre velfærd. Det indebærer for eksempel, at det skal være muligt for alle danske borgere at vælge lige netop den skole eller uddannelse, som de drømmer om. Der skal være plads til både akademiske og praktiske uddannelser, da begge er enormt vigtige. Velfærden forbedres ved at give den enkelte borger flere valgmuligheder. Det skaber nemlig konkurrence og dermed bedrevalgmuligheder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *